info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müsiad Tekirdağ Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Müsiad Tekirdağ Fark Yaratmaya Devam Ediyor

MÜSİAD Tekirdağ şubesi kurulduğundan beri ilgi odağı olmaya ve üyeleri için yoğun bir şekilde çalışarak yeniliklerle kalitede öncü olmaya devam ederken,MÜSİAD genel merkezinin prensipleri doğrultusunda çalışarak fark yaratıyor. MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu, MÜSİAD Tekirdağ’ı Ziyaret Etti. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu, MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan, yönetim kurulu ve üyelerini ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Faruk İbrahim Özbek , Komisyon Üyeleri Hasan Ekmen, Nusret Onur Anlı, Cihad Adıgüzel ve Şeref Sober Cömert , Komisyon Koordinatörleri Harun Balkır ve Selim Bostan, MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan ve üyelerini şube binasında ziyaret etti. MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu MÜSİAD Tekirdağ üyeleri ile bir araya gelerek tüm gün görüşme sağladı.

Komisyon, Üyelerin genel merkez nezdinde beklentilerini dinleyerek, akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısına katılım sağlayarak şubeden ayrıldı. Program sonrası açıklama yapan Doğan şunlara değindi; MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu, MÜSİAD Tekirdağ üyeleri ile bir araya gelerek görüşmeler sağlandı. Üyelerimizin talepleri ve beklentilerini öğrenerek, ilerideki süreçte bu konularda çalışmalar başlatarak, üyelerimiz için faydalı faaliyetler yapmayı planlıyoruz.

MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Faruk İbrahim Özbek ve komisyon üyelerimize bu güzel çalışma ve ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” Dedi

Kaynak : Murat Ürtekin