info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Kemalin Askerleriyiz Dediler Gözaltına Alındılar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in 8 Kasım’da Tekirdağ’a geldi. Şahin’in ziyaretleri sırasında “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganlarıyla protesto yapan, 3 TGB’li gözaltına alındı.

 
Tekirdağ Üç Kemaller Parkı’nda göz altılarla ilgili olarak 8 Kasım saat 17:30’da bir basın açıklaması gerçekleştirildi. 
 
“ÖZGÜRLÜKLER AYAKLAR ALTINDA”
 
Basın açıklamasını Tekirdağ TGB İl Başkanı Ufuk Etçi yaptı.Etçi; “Türkiye'de artık bütün özgürlükler ayaklar altındadır. Halktan kopuk, en ufak bir eleştiriyi bile kabul edemeyen bu yobaz diktasının korkusunun farkındayız.Korkunun ecele faydası yoktur. Bizler Atatürk Gençliği olarak mücadelemize en kararlı şekilde devam edeceğiz.Bu tür baskılar ve sindirme politikaları bizi, yani Mustafa Kemal’in Askerlerini yıldıramaz.” ifadelerini kullandı.
 
“YILDIRAMAZLAR, KORKUTAMAZLAR”
 
Gezi Parkı ile iktidarı sarsılan AKP devletinin güçlerini de arkasına alarak, acımasız saldırıları ile üzerlerine geldiğini söyleyen Ufuk Etçi; “Sizlerin de çok yakından bildiği gibi 6 genç arkadaşımızı katlettiler. Bundan sonra Gezi Parkı’yla eli kanlı AKP iktidarı ve onun bakanlarını protesto etmeye devam edeceğiz.” dedi. 
 
Etçi, sözlerini; “Herkes şunu çok iyi bilsin ki Kemalist Devrimi’ni yeniden Türkiye'de tamamlamak için mücadelemize durmadan devam edeceğiz bizleri yıldıramazlar, korkutamazlar.” şeklinde vurguladı.
 
Sloganlar eşliğinde yapılan açıklama, “Bağımsız Türkiye’ye olan inancımızla, mücadelemizde biz haklıyız ve biz kazanacağız. Bu topraklarda Mustafa Kemal’lerin yenilmeyeceğini tüm dünyaya göstereceğiz.” sözleriyle son buldu.