info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Öztürk ün Cesedi Hanoğlu Göletinde Bulundu

Haber alınamayan Mustafa Öztürk ün arabası ve eşyaları dün gölette bulunmuştu.

 

Tekirdağ Muratlı ilçesi Hanoğlu Gölet girişin de 59 KC 748 plakalı araç ve araca 200 metre civarında ayakkabıları, pantalonu ve montu gibi eşyaları bulunması üzerine inceleme başlatan jandarma, araç plakasından 11 gündür kendisinden haber alınamayan Karacakılavuz beldesinden Mustafa Öztürk’e ait olduğu tespit etmişti.
 
Uzun zamandır bunalımda olduğu iddia edilen Mustafa Öztürk’ün olay günü gölete geldiği ve burada eşyalarını çıkardıktan sonra gölete girerek intihar ettiği iddia ediliyor.
 
Bu gün sabah saat 09:00 itibarıyla Tekirdğa Belediyesi itfaiye ekibi dalgıçları tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 1 saatlik çalışmanın ardından eşyaların bulunduğu yere yakın bir noktada boğulmuş olan Mustafa Öztürk’ün cesedine ulaşıldı. Göletin yanına gelen Öztürk’ün oğlu ve erkek kardeşi ile aile yakınları cesedi teşhis ettiler. Gölette cesedin bulunmasından sonra Muratlı Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası göletten çıkarılan ceset Muratlı morguna kaldırıldı. Buradan ada İstanbul Adli Tıp kurumuna gönderilecek. Burada yapılacak incelemelerin ardından ceset aile yakınlarına teslim edilecek. Öztürk’ün naaşı ailesine teslim edildikten sonra Karacakılavuz beldesinde defnedilecek.