info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Yurdanur a şeref belgesi verildi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul delegesi olan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurdanur a, TOBB Genel Kurul delegeliğinde 10 yıllık hizmet süresini doldurmasından dolayı hizmet şeref belgesi ve plaket verildi.

TOBB Birlik Merkezi nde gerçekleşen törene, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, protokol üyeleri ve genel kurul delegeleri katıldı.

Törende Mustafa Yurdanur a plaketini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun verdi.

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurdanur yaptığı açıklamada, "Türkiye nin en büyük meslek ve sivil toplum örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nde 10 yıldır gururla sürdürdüğüm Genel Kurul Delegeliğimden dolayı almış olduğum Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi beni onurlandırmıştır. 10 yıldır Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasını TOBB nezdinde en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Aynı zamanda Milletlerarası Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliğim devam etmektedir. Şahsıma gösterilen güvenden dolayı başta TOBB Yönetimine ve Tekirdağ TSO yönetimine teşekkür ederim."

Törende Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurdanur a, hizmetlerinden ötürü şükranlarını sundu.