info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müşterisinin Kızını Taciz Eden Satıcı Tutuklandı

Tekirdağ da kapıdan satış yapan 17 yaşındaki M.Ö.Y, müşterisinin 9 yaşındaki kızı Ş.G yi taciz ettiği iddiası ile ilgili olarak tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Tekirdağ'da kapıdan satış yapan 17 yaşındaki M.Ö.Y, müşterisinin 9 yaşındaki kızı Ş.G'yi taciz ettiği iddiası ile ilgili olarak tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Edinilen bilgiye göre, kapıdan ev aletleri satışı yapan 17 yaşındaki M.Ö.Y, bir bayan müşterisinin Gündoğdu Mahallesi'ndeki evine elektronik eşya satmak bahanesi ile gitti. İddialara göre, satıcı M.Ö.Y, bayan müşterisinin katalogdan bir ev aleti beğenmesi üzerine müşterisine, "Sen çocuğu gönder. Ben evden beğendiğin eşyayı vereyim" dedi. M.Ö.Y iddialara göre evine gelen 9 yaşındaki müşterisinin kızı Ş.G'yi Elle taciz etti. Küçük kızın durumu annesine anlatması üzerine anne ve kız polise başvurdu.
 
Savcılık tarafından psikolog eşliğinde ifadesi alınan Ş.G, M.Ö.Y'nin kendisi taciz ettiğini söyledi. Satıcı M.Ö.Y ise suçlamaları kabul etmedi. M.Ö.Y çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Tekirdağ Kapalı T Tipi Cezaevi'ne konuldu.