info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mutfakta Patlayan Tüp 3 Kişiyi Yaraladı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde biten küçük tüpün değişimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, Hıdırağa Mahallesi Karaca Ahmet Tekke Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tek katlı evde annesi ve ağabeyiyle birlikte yaşayan 23 yaşındaki Engin Kapcan, bitmiş olan mutfak tüpünü değiştirdiği sırada gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle evde yangın çıkarken tüpü değiştiren Engin Kapcan, Süleyman Kapcan ile anneleri Bahriye Kapcan yaralandı. Patlama sesini duyan komşular olay yerine geldiğinde anne ile birlikte iki çocuğunu bahçede kanlar içinde buldu. Komşuların haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve ambulans geldi. Yaralılar ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Engin Kapcan’ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis evin bulunduğu sokağı geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapattı.
 
Olayın ardından Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel olay yerinde inceleme yaptı. Yücel, "Patlama için şimdilik bir şey söylemek mümkün değil. Detaylı olarak yapılacak olan incelemenin ardından kesin bir şey söylenebilir” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.