info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Müzikholde Kanlı Tartışma

Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında 2 yıldır çalışan ve bir hafta önce işten ayrılan Selahattin Dadak (39) iddiaya göre önceki gece saat 04.00’da Kapaklı çıkışında Efsane Müzikhol isimli eğlence mekanında, arkadaşı Can H. ile aralarında çıkan tartışma sonucu vücuduna isabet eden 3 kurşun ile yaralandı. İddiaya göre bıçak çeken ve arkadaşı Can H.’yi elinden bıçakla yaraladıktan sonra, arkadaşı tarafından silahla vurulan Dadak ağır yaralandı.

KURTARILAMADI
 
Taksi ile Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırılan ve ameliyata alınan 4 çocuk babası Dadak, burada 3 saat süren müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan Selahattin Dadak’ın eşi, çocukları ve yakınları hastaneye akın etti. Olay yerinde inceleme yapan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
 
POLİS TARAFINDAN YAKALANDI
 
Olayın ardından kayıplara karışan Can H., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Cinayet zanlısı Can H., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.