info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NAKSAM, Cezaevindeki Kadınlara Destek Projesi Başlattı

Namık Kemal Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM), cezaevinde bulunan kadın tutuklu ve hükümlüler ile yanlarında kalan çocuklarına destek amacıyla proje başlattı.

NAKSAM ve Tekirdağ 1. No’lu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu işbirliği tarafından Cezaevinde bulunan kadın tutuklu ve hükümlüler ile yanlarında kalan çocuklarına destek amacıyla proje başlatıldı. NAKSAM Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, böyle anlamlı bir projeye öncülük etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Proje çerçevesinde, Cezaevinde görev yapan Psikologlar Dilek Necdet ve Sudiye Ergen ile görüşmeler sonucu kadın tutuklu ve hükümlüler ile yanlarında yaşayan çocuklarının ihtiyaçları belirlendi. NAKSAM tarafından Üniversitemiz Öğretim Üyeleri’nin de katkılarıyla cezaevindeki kadın ve çocuklarının ihtiyaçları doğrultusunda toplanan çeşitli yardım malzemeleri Cezaevi Psikologlarına teslim edildi” dedi.
 
Doç. Dr. Özdemir, bu proje çerçevesinde kadın tutuklu ve hükümlüler ile çocuklarına moral desteği sağlamak amacıyla Namık Kemal Üniversitesi örencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisinin aralık ayı içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti.