info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Lisesi İlk Mezunları Hasret Gidermek İçin Toplanıyor

Tekirdağ Namıkkemal lisesinin 1955 yılında kurulmasında sonra ilk mezunlarının her yıl buluştuğu, Namık Kemal lisesi mezunları toplantısı bu yıl 1 Haziran 2013 cumartesi günü saat 13:00 da Yelken kulübünde gerçekleşecek.

 

Tekirdağ Namıkkemal lisesinin 1955 yılında kurulmasında sonra ilk mezunlarının her yıl buluştuğu, namıkkemal lisesi mezunları toplantısı bu yıl 1 Haziran 2013 cumartesi günü saat 13:00 da Yelken kulübünde gerçekleşecek.
 
Tekirdağ Namıkkemal lisesinden bugüne kadar mezun olanların içinde milletvekilleri ve bürokrasinin üst kademelerinde görev yapanlar, ekonomistler, ticaret adamları, avukatlar ,doktorlar, eczacılar ve daha bir çok meslek gurubunda başarılı olmuş eski mezunların bir araya gelerek anılarını tazeledikleri bir toplantı daha  düzenleniyor.
 
Namık Kemal Lisesi Mezun ve Mensupları adına bir açıklama yapan Ersin Bilmeç ile Yılmaz Testereci “Her yıl yapılan ananevi olarak toplanan 1960 mezunlarının bu senede davet ettik. ABD’den İtalya’dan ve Avrupa’nın bir çok yerleri ile Türkiye’de bulunan tüm 1960 mezunları bir araya geleceğiz.” dediler
 
2011 yılı yemeğe katılanlar:Her sene organize edilen yemeğe Tavit Aynalı, Orhan Çetindağ, Ahmet Aydın, Yavuz Bilgi, Sıdıka Girgin, Melahat Çalış, Metin Erçalış, Ayşe Meral Çalış, Ömer Çavuşoğlu, Aydın G. Çalış(Çavuşoğlu), Güngör Pehlivanoğlu, Şükran Bıçakcı, Ş. Şenay Göçmen, Nejla Dönmez, Nurten Vardar, Günseli Güngör, eşi Hüsnü Güngör, Sevgi Türe(Arık) eşi Em. Tüm. Gen. Erdinç Türe, Birsen Eryalçın Pendar, Alaaddin Bıçakcı, Hüseyin Göçmen, Hüseyin Akyurt, Ender Temizel, Muzaffer Erdem, Erol Erdoğan, A. Erdal Önal, Öksel Demir, Bener Gencay,Selami Kısalar, Yusuf Ermiş, Enver Pakiş ve eşi, Erdoğan Aylanç, Şefika Özsoy, Aytaç Oy, Nurcan Karadeniz, Nimet Keresteci (Cicioğlu), Yılmaz Destereci, Şenay Gürkan Özal, Tahir Çelikel, Mehmet Yamaç ve eşi ile Tekirdağ Namık Kemal Lisesi Mezun ve Mensupları adına Ersin Bilmeç yemeğe katıldılar. 1960 yılı Namık Kemal Lisesi öğretmenlerinden Münevver Atayurt ile Yıldız Başkan da yemekte onur konuğu olarak katıldılar.