info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nazmi Çoban Güven Tazeledi

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen CHP’li Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban yaptığı açıklamada seçimlerin Saray’a, Tekirdağ’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Çoban, “30 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde bizlere oy veren vermeyen tüm halkımızı sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” dedi.
 
Tekirdağ’a bağlı Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, yaptığı açıklamada daha çağdaş ve daha aydınlık bir Saray için yola çıktıklarını söyledi. Çıktıkları yolda kendisini yeniden Saray Belediye Başkanlığı görevi ile onurlandıran Saray halkına çok teşekkür ettiğini ifade eden Nazmi Çoban, “Herkese ayırt etmeksizin şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizlerle birlikte gece gündüz demeden yorgunluk bilmeden her zaman yanımızda olan arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Tekirdağ’ın Büyükşehir olduğunu anımsatan Nazmi Çoban, “Büyükşehir bütçesinden de gelecek para ile ilçemizi bugünkünden daha modern bir kent haline getireceğiz. Bizler halkımızın beklentilerinin neler olduğunu çok iyi biliyoruz ve ilk iş olarak öncelik arz eden beklentilerin giderilmesini sağlayacağız. Her zaman olduğu gibi ben değil biz yönetiyoruz diyeceğiz” açıklamalarında bulundu. 
 
Saray Belediyesi’ni halkla birlikte yöneteceklerini ifade ederek konuşmasını sürdüren Nazmi Çoban, “30 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde bizlere oy veren vermeyen tüm halkımızı sevgi ve saygı ile kucaklıyorum. Artık ben herkesin, tüm Saray halkının başkanıyım. Ekibimle birlikte bu dönem daha iyi işlere imza atmak için çok çalışacağız ve sizlerin güveninize layık olacağız” ifadelerini kullandı.