info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ne Cumhur, Ne Millet; Tek Çare Memleket

Tekirdağ Memleket Partisi İl Başkanı Bora Küçükçetin; Ne Cumhur, Ne Millet; Tek Çare Memleket dedi

Tekirdağ Memleket Partisi il başkanlığı, tüm Türkiye’de örgütlenmeye devam eden partilerinin Çorlu ilçe başkanlığı için genel merkezin yönetiminin de onayını alarak ilçenin şube açılışı için start verdi. 11.Aralık 2021 Cumartesi günü genel başkan Muharrem İnce’nin bizzat katılımıyla Çorlu ilçesinin de teşkilat şubesini açacak olan Başkan Bora Küçükçetin ve yönetimi, genel başkan yardımcılarının da katılımıyla çalışmaları konusunda Tekirdağ basını ile bir araya gelerek proje ve hedeflerini anlattı.

Ülkenin ekonomik krizde olması nedeniyle sokaktaki vatandaşın geçim sıkıntısıyla boğuştuğunu ve açlık sınırının altına düşmüş bir ülke ekonomisiyle Türk halkının artık sabrının son sınırına geldiğini ifade eden başkan Küçükçetin; “Türkiye siyasetinde seçim ittifakıyla halkın Cumhur ve Millet ittifakı ile iki kutba ayrıldı ve gerek siyasi gerekse ekonomik çıkmazda vatandaş çaresiz kaldığı için alternatif aramaktadır. Bu alternatif de ne Cumhur ne de Millet ittifakı değildir. Bu bir memleket meselesidir ve Memleket Partisi olarak halkımızın yanındayız.

Ne Cumhur ne Millet tek çare memleket olacaktır. Cumartesi günü genel başkanımız Muharrem İnce ile Çorlu’da halkımızla buluşarak memleket için çalışmaya hazır olduğumuzu değerli Tekirdağlı hemşerimizle bütünleşerek göstereceğiz” Dedi. İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Yalova milletvekili Özcan Özel ve 2018 yılında hayatını kaybeden Edirne milletvekili Erdin Bircan’ın oğlu Erdem Bircan’ın katılımıyla basın mensuplarıyla buluşan Başkan Bora Küçükçetin ve yönetimi, toplu fotoğraf çekimiyle programı tamamladı.

Kaynak : Murat Ürtekin