info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nkü de Elektronik Belge Yönetimi Konferansı

Nkü de Elektronik Belge Yönetimi Konferansı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde ‘Elektronik Belge Yönetimine Geçiş Sürecinde Kurumsal Sorumluluklar ve Yol Haritası’ konulu konferans verildi.

NKÜ tarafından düzenlenen ‘Elektronik Belge Yönetimine Geçiş Sürecinde Kurumsal Sorumluluklar ve Yol Haritası’ konulu konferans, Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, konferansı veren Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza Kandur, akademik ve idari birimlerinin temsilcileri ile çalışanlar katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın açılış konuşmasının ardından, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, ‘Elektronik Belge Yönetimine Geçiş Sürecinde Kurumsal Sorumluluklar ve Yol Haritası’ konulu sunumunda, kamusal bilgi ortamı, belge ve belge yönetiminin tanımı ve kavramsal çerçevesi, elektronik belge yönetimi sistemi alanında standartların geliştirilmesi, EBYS referans modeli ve e-dönüşüm stratejisi hakkında bilgiler verdi.

Konferans, Prof. Dr. Hamza Kandur’un kendisine yöneltilen soruları cevaplamasıyla sona erdi. Konferansın ardından günün anısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Hamza Kandur’a tabak hediye etti.