info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

NKÜ ile Vaizoğulları Şirketler Grubu Arasında İşbirliği ve İyi Niyet Protokolü

NHÜ ile Vaizoğulları Şirketler Grubu arasında "İşbirliği ve İyi Niyet Protokolü" imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü ile Vaizoğulları Şirketler Grubu Genel Müdürü Muammer Şahin tarafından imzalanan protokol, tohum yetiştirme ve hayvansal üretim alanında işbirliğini kapsıyor.

Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine ayrıca Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Orak ve Prof. Dr. Birol Kayişoğlu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çıtır ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Başer, Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Vaizoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyeleri Önder Şahin, Enver Şahin ve Zeki Çiftçi katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, bu protokol ile Üniversitemiz tarafından büyük önem verilen üniversite-sanayi işbirliği konusunda önemli bir adımın daha atılmış olduğunu ifade etti.

Vaizoğulları Şirketler Grubu Genel Müdürü Muammer Şahin de NKÜ ile işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Protokolün imzalanmasının ardından Muammer Şahin, ailesinin 350 yıllık şeceresine ilişkin bilgileri kaleme aldığı "Babam" adlı kitabını, Rektör Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü ye hediye etti. Daha sonra da toplu fotoğraf çekildi.

Kaynak: NKÜ