info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Öğrenciler ayakta alkışlandı

Tekirdağ da, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kutlama programı Valilik Önündeki Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreni ile başladı.

Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK, Garnizon Komutanı Tuggeneral İsmail GÜMÜŞTEKİN,Belediye Başkanı Adem DALGIÇ, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Gerçek ve Tüzel Kişiler tarafından Atatürk Anıtına Çelenkler sunuldu.

Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Bayram Kutlama Töreni, Namık Kemal Stadyumunda devam etti. Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK, Garnizon Komutanı Tuggeneral İsmail GÜMÜŞTEKİN,Belediye Başkanı Adem DALGIÇ törene katılan öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar.

Bir öğrenci tarafından; gençliğin ulusumuza ve Sayın Cumhurbaşkanı na bağlılığını, Türkiye Cumhuriyeti nin yılmaz bekçileri olduğunu ifade eden Bayrak ve çiçek Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK e sunuldu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İl Milli Eğitim Müdürü Üner DİLEK tarafından yapıldı.

Gençlik adına, Teknik Lise ve EML Denizcilik AML öğrencisi Mehmet DEMİREL Vatan Sevdaları isimli konuşmasını yaptı. Tekirdağ Milli Piyango Fen Lisesi öğrencisi Gizem Fatma BAŞ 19 Mayıs ta Düşünceler isimli şiirini okudu. Atatürk ün Gençliğe Hitabesini, Tekirdağ Anadolu Lisesi öğrencisi Bahadır MERİÇ , Türk Gençliğinin Andını ise ( Gençliğin Ata ya Cevabı) Özel Tekirdağ Aka Koleji öğrencisi Ege Sarp KOÇ sundu.

Tuğlacılar Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Arzu ÖZEKLİ tarafından Türk Ulusu ve Sayın Cumhurbaşkanı adına Şeref Çağrısı yapıldı.

Tören gösteri gruplarının katılımıyla Gençlik Marşı söylendi.

Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Gençlik Adına Konuşma Yarışması, Şiir Okuma Yarışması, Atatürk ün Gençliğe Hitabesini Okuma Yarışması , Gençlik Adına Konuşma Yarışması , Şiir Okuma Yarışması, Atatürk ün Gençliğe Hitabesini Okuma Yarışması ve Türk Gençliğinin Andı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri; Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK, Milletvekili Prof. Dr. Necip TAYLAN, Garnizon Komutanı Tuggeneral İsmail GÜMÜŞTEKİN, Belediye Başkanı Adem DALGIÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Üner DİLEK tarafından verildi.

Tören öğrencilerin gösterileri ile sona erdi.