info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Oğuzhan Genç’e 25 Cumhuriyet Altını

Dünya İşitme Engelliler Karete şampiyonasında Çerkezköy’ü ve tüm Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil ederek dünya şampiyonu olan Milli işitme engelli sporcu Oğuzhan Genç’e Çerkezköy Belediye Meclisi ödül verilmesine karar verdi.

Komisyonun üstün başarı gösteren Oğuzhan Genç’i 25 Cumhuriyet Altını ile ödüllendirmesi, ödülünün ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün kurtuluşunun yıl dönümünde verilmesi karara bağlandı. Başarılı engelli sporcu Oğuzhan Genç’in Dünya Şampiyonası’nda altın ve gümüş madalya kazanarak Çerkezköy ve Trakya’nın olduğu gibi tüm Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade eden Aynur Düzgünel, “Sporcumuzun ismini bir binaya, sokağa ya da caddeye verilmesini istedik. Komisyon üyelerimiz ile birlikte yeni yapılan engelliler binasına da isminin verilebileceğini konuştuk” dedi. 
 
FİKRİ BİLE MUTLU ETMEYE YETTİ
 
Çerkezköy Belediye Meclisi’nin aldığı kararı Şampiyon sporcu Oğuzhan Genç’in abisi avukat Ozan Genç, Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti. Av. Genç, “Kardeşimin isminin bir yerde yaşatılması fikri bile beni ve ailemize çok mutlu etti. Belediye Başkanı Ali Ertem ve meclis üyelerine çok  ediyorum” dedi.
 
Oğuzhan Genç’in isminin Engelliler binasına verilmesi konusunda da önümüzdeki günlerde  bir değerlendirme yapacaklarını belirten Başkan Ali Ertem, “Biz binayı yaptıktan sonra Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne teslim ettik. Kendileri ile görüşüp isim hakkında ortaklaşa bir karara varırız” dedi.