info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Oktay Vurala Muhteşem İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Başkan Vekili Oktay Vural’a Tekirdağlılardan yoğun ilgi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Başkan Vekili Oktay Vural Çorlu ziyaretinin ardında Tekirdağ’a geçti Tekirdağ merkezde Ortacamiinde Cuma namazını kıldıktan sonra, yolda vatandaşlarla bir müddet sohbet etti.
 
Buradan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi odasında düzenlenen toplantıya katılan Vural TSO ziyaret ardından Basın toplantısı düzenledi. basın toplantısı ardından Tekirdağ Merkez de esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sonrası Kamu Sen Tekirdağ İl temsilciliğini ve Türkav’ı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Başkan Vekili Oktay Vural, burada gündeme dair konulardan açıklamalarda bulundu. TÜrkav ziyareti sonrası Vural, Tekirdağ Belediye Kültür Merkezinde halka açık düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı programa katıldı. Toplantıda Haber, Diyarbakı, Oslo, Nevruz mitingi, yeni anayasa ve açılım süreçleriyle ilgili hükümeti ağır şekilde eleştirdi.Programa partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.
 
Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Eski Edirne Millertvekili Cemalettin Uslu, Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, merkez İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Kırklareli Mhp İl Başkanı Şaban Savaşan, Tekirdağ MHP İl Eski Başknaı Taner Karaoğlu, İlçe Başkanı Kürşat Yamaner, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Ali Osman Onatlı,Milletvekili Adayı Türkav Başkanı Hamdi Budak, Kamu Sen ‘e bağlı sendika başkanları, MHP ilçe başkanları yönetim kurulu üyeleri, BKM deki toplantıya katıldılar.
 
TSO ziyaretin de yönetim kurulu başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, yönetim kurulu üyeleri Taner Karaoğlu, Erhan Tanrıöver, Cemil Koçaş, Faik Uysal, İlhan Nevarsa, Adnan Gündüzler, Fatih İnce, Oktay Vural ile TSO da bir süre görüştüler.