info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Okullarda KPSS Heyecanı

Hafta sonu Çorlu’da yüzlerce kişi Kamu Personel Seçme Sınavı’nda ter döktü.

Hafta sonu havanın yağışlı olmasından dolayı erken saatlerde okula giden vatandaşlar saçak altlarına girerek yağmurdan korundu.
 
Cumartesi günü ön lisans ve Pazar günü ise ortaöğretim düzeyinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nda yüzlerce vatandaş 2 saat boyunca ter döktü. KPSS sınav kağıdının üzerinde erken saatlerde gelinmesini ifade eden yazı gereği sınav yerine 1 saat önce gelen vatandaşlar, olumsuz hava şartlarından dolayı yağmur altında ıslandı. Sınava giren yüzlerce vatandaş güzel bir puan elde ederek atanmak istediklerini ifade etti. 
 
MAĞDUR OLDULAR
 
Cumartesi günü ön lisans düzeyinde giren vatandaşlar olumsuz hava şartlarından dolayı elektriklerin kesik olmasıyla birlikte mağdur oldular. Otobüs kartlarını doldurmak için marketlere giden vatandaşlar şehir genelinde bir süreliğine elektriklerin kesik olmasıyla birlikte otobüs kartlarını dolduramadı.
 
ARAMA YAPILDI
 
Önceki sınavlarda yaşanan kopya olaylarından dolayı Çorlu emniyet güçleri sınava girecek olan vatandaşların üstlerini özenle arayarak sınav yerlerine girmelerini sağladı. Sınav salonuna giren öğrenciler ÖSYM tarafından 2 adet kalem silgi ve kalemtraş ile karşılaştı
 
1 AY SONRA AÇIKLANACAK
 
27-28 Eylül 2014 09:30 – 11:30 saatleri arasında sınava giren vatandaşlar 1 ay sonra ÖSYM’nin sitesinden sınav sonuçlarını ve aldıkları puanları öğrenebilecekler.