info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Öldüğü Yere Mezar Taşı

Hayrabolu ilçesinde, trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla, 3 yıl önce kazada ölen kişinin mezar taşı, öldüğü yere dikildi

Hayrabolu da oturan Erkan Baltacıoğlu, 2006 yılında 43. yaş gününü ailesiyle birlikte kutladıktan iki hafta sonra, iş için Çerkezmüsellim beldesine gitti. Baltacıoğlu dönüşte, kullandığı otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
Baltacıoğlu nun ölümüne üzülen arkadaşları, trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla bir mezar taşı yaptırarak, Baltacıoğlu nun öldüğü yolun kenarına dikti.
Merhum Erkan Baltacıoğlu nun oğlu Ersoy Baltacıoğlu, yol kenarındaki mezar taşını görenlerin, burada gerçek bir mezar olduğunu zannettiğini söyledi.
Babasının cenazesinin, kazanın ardından Hayrabolu şehir mezarlığında defnedildiğini belirten Baltacıoğlu, "Babamın arkadaşları, bu taşı, yoldan geçen diğer sürücülerin dikkatli olmaları ve bu kazadan ibret almaları amacıyla koydular" dedi.
Baltacıoğlu, mezar taşının üzerinde "Trafik Kazası" ibaresinin altında babasının adı soyadı ile doğum ve ölüm tarihinin yazdığını belirtti.