info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Önce Evi 3 Gün Sonra Fabrikası Yandı

Tekirdağ ın Çorlu ilçesine bağlı Marmaracık Beldesinde faaliyet gösteren Marmara Şirketler Grubuna ait ve 2007 yılında üretime başlayan Lila Kağıt Temizlik Kağıtları üretim ve konfeksiyon tesisinde bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

 

Fabrika bahçesinde depolanan kağıt balyalarının bir kısmı kül oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken yangını söndürmeye çalışan işçiler de dumandan zehirlendi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda çevre ilçelerden itfaiye araçları geldi. Marmara Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Öğücü'nün 3 gün öncede Çorlu'da bulunan villasında yüksek voltajdan dolayı yangın çıkmıştı.
 
Çorlu ilçesine bağlı Marmaracık Beldesinde faaliyet gösteren Marmara Şirketler Grubuna ait ve 2007 yılında üretime başlayan Lila Kağıt Temizlik Kağıtları üretim ve konfeksiyon tesisinde bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.
 
Yangına Çorlu İtfaiye ekiplerinin yanı sora çevre ilçelerde ki itfaiye araçları da takviye olarak geldi. Bahçede depolanan kağıt balyalarında çıkan yangına önce fabrikada çalışan içiler müdahale etti. Müdahale sırasında 10 işçi dumandan zehirlenirken 112 sağlık ekipleri müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri neden çıktığı belli olmayan yangını kontrol altına alırken Marmara Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Öğücü'nün 3 gün öncede Çorlu'da bulunan villasında yüksek voltajdan dolayı yangın çıkmıştı.
 
Jandarma ekipleri fabrikada ve çevresinde önlem alırken itfaiye ekipleri yangının sıçramaması için yoğun çaba serf etti. Yangın kontrol altına alınırken, soruşturma başlatıldı.