info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Optimed Ailesi Garden’ı Salladı

Özel Optimed Hastanesi ile Optimed Çorlu Tıp Merkezi idarecileri ve personeli yeni yıl yemeğinde bir araya geldi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yaptığı konuşmada, “Geçen yıl ki yemekte Çerkezköy’de büyük bir yatırım yapacağız demiştik. Çok şükür ki o yatırım büyük bir hızla ilerliyor ve bir daha yeni yıl yemeğimiz bitmeden inşallah onunda açılışını kutlamış olacağız. Kapaklı ve Çorlu’da da adımızı en iyi şekilde duyuracağız” dedi
 
GARDEN’DA BİR ARAYA GELDİLER
 
2013 yılının tamamlanmasına günler kala Optimed ailesi Silivri Garden Restaurant’ta düzenlenen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Önceki akşam saat 19.30’da başlayan programa Optimed Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, Çorlu Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr.Nurcihan Başkent, Çerkezköy Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi hekimleri ve çalışanları katıldı.
 
HEYECAN OPTİMED HASTANESİNİN AYRILMAZ BİR PARÇASI GİBİ
 
Gecenin açılış konuşmasını Özel Optimed Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan gerçekleştirdi. Ayhan Arslan konuşmasına, gecenin sunuculuğunu yapan Optimed hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Başaran’ın konuşurken heyecanlanmasını örnek göstererek, “Bu heyecan Optimed ailesinin ayrılmaz bir parçası galiba, aynı şey bende de var. Bu yüzden Mustafa’yı yadırgamadım. Yeni yıl yemeğimize hoş geldiniz. Eski yılla yeni yılı birleştirme içindi. Bu yemeklerde bizler için eski ve eskimeyen personellerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve yeni başlayan çalışma arkadaşlarımızın kaynaşması, eğlenmesi ve daha iyi çalışması için de bir vesiledir” dedi. 
 
YENİ BİNAMIZI SENEYE AÇIYORUZ
 
Düzenlenen yemekleri çok önemsediklerini ifade eden Arslan, “Geçen yıl ki yemekte Çerkezköy’de büyük bir yatırım yapacağız demiştik. Çok şükür ki o yatırım büyük bir hızla ilerliyor ve bir daha yeni yıl yemeğimiz bitmeden inşallah onunda açılışını kutlamış olacağız. Burada inşaatı sürdüren müteahhit arkadaşlarımızda var. Onlara büyük bir sorumluluk yüklüyoruz. Artık seneye açılışını yapmış olacağız inşallah. Tabi ki bir rötar beklemiyoruz” açıklamasında bulundu.
 
HASTANEDEN AYRILAN FİKRET KISAT’A PLAKET VERİLDİ
 
Kapaklı’da da sağlık hizmeti vereceklerini bir kez daha müjdelemek istediğini sözlerine ekleyen Ayhan Arslan şunları söyledi; “Çorluda da daha büyük bir kompleksle devam edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu organizasyonda görev alan tüm arkadaşlarıma, bizleri ağırlayan restaurant işletmecilerine ve bizleri kırmayarak yemeğe katılan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” Optimed Genel Müdürü Arslan, konuşmasını tamamlamasının ardından kısa bir süre önce aralarından ayrılan Op.Dr.Fikret Kısat’ı sahneye davet ederek kendisine plaket takdim etti. 
 
TRAKYA’NIN ÖNEMLİ VE GÜVENİLİR HASTANESİ HALİNE GELDİK
 
Ayhan Arslan’ın ardından sahneye konuşmasını yapmak üzere Optimed Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan geldi. Çalışkan konuşmasında, “Bizim yıllardan beri yaptığımız ve geleneksel hale gelen bu yemeğimizi hastanemiz faal olduğu sürece inşallah devam ettirmeyi planlıyoruz. Burada birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. 2007 yılında sağlık sektöründe yeni hedefler ve yeni hizmetler için birlikte yola çıktık. İyisiyle kötüsüyle arkamızda bıraktığımız yıllar bizi Trakya’nın önemli ve güvenilir hastanesi haline getirdi” diye konuştu.
 
7 YILDIR BİRLİKTE ÇALIŞTIKLARI ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI TANITTI
 
Yeni projelerinin hızı azalmadan devam ettiği bilgisini veren Çalışkan, “Bu başarıda en önemli pay birlikte çalıştığımız meslektaşlarım ve çalışma arkadaşlarımdır. Hepsine bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Yapacağımız slayt sunumu ile açıldığımızdan bu yana 7 yıldır birlikte olduğumuz arkadaşlarımızı bir kez daha sizlere tanıtacağız. Hiç ayrılmadan bizimle birlikte olan hedeflerimizi gerçekleştirmede destek veren, başladığımız günden beri yeni hedefleri belirlememizi sağlayan bu arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Onları size sunmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi. 
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
 
Recep Çalışkan’ın konuşmasının ardından programa katılanlar, çalan şarkılar eşliğinde hem dans ettiler hem de gönüllerince eğlendiler. Yeni yıl yemeği gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.