info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Optimed Hastanesi Kapaklı’ya Açılıyor

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy’de önemli başarılara imza atan Özel Optimed Hasatanesi’nin Kapaklı’ya da açmak istedikleri müjdesini verdi.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi ile Özel Optimed Hastanesi arasında protokol imzalandı. Protokol törenine Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Başaran, Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş ile TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
 
Protokolde herhangi bir süre kısıtlamasının olmadığını ifade eden TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, "TSD Kapaklı Şubesi üyeleri ve aileleri Özel Optimed Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanacak. Fakat bu indirimden yalnızca dernek üyelerimiz yararlanabilecek. Bu nedenle ilçemizde ikamet eden tüm engelli vatandaşlarımızı Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubemize üye olmaya davet ediyoruz" dedi.
 
Benzer protokollerin ilçedeki bazı esnaflarla da yapmak istediklerini dile getiren TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, "Bütün engelli kardeşlerimizi Derneğimize bekliyoruz. Ne kadar kalabalık olursak o kadar güçlü oluruz. Ne kadar güçlü olursak üyelerimizin yaşantısını kolaylaştıracak projelerin en kısa sürede hayata geçmesine o kadar katkı sağlayabiliriz" ifadelerini kaydetti ve kendileri ile protokol yapan Özel Optimed Hastanesi ailesine teşekkür etti. 
 
TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan’ın yıllardır hem arkadaşı hem de hastası olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Op. Dr. Ayhan Arslan, "Kapaklı’da böyle bir organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağladığı için kendisini tebrik ediyorum. Biz Çerkezköy’de Sakatlar Derneği ile yıllardır aktif bir şekilde çalışıyoruz. Biz Çerkezköy’deki engelli vatandaşlarımıza sağladığımız imkanların aynısını bu protokol ile Kapaklı’daki engelli vatandaşlarımıza da sağlamış olacağız" dedi. 
 
Özel Optimed Hastanesi olarak Kapaklı ve Çerkezköy’ü birbirinden ayırt etmediklerini dile getiren Ayhan Arslan, "Biz bu protokol kapsamında kar amacı gütmeden engellilerimize pozitif ayrımcılık yaparak onların sağlık hizmetlerimizden en kaliteli ve en ucuz şekilde faydalanmalarını sağlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu. 
 
Konuşmasının sonunda Kapaklı’da da bir özel hastane açmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Op. Dr. Ayhan Arslan, "Çerkezköy’deki hastanemizin kapasitesini 200 yatağa yükseltiyoruz. Ayrıca burada Kalp Cerrahi gibi önemli bölümleri de açmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda Kapaklı’da da Özel Optimed Hastanesi olarak hizmet vermektir. Bu kapsamda yer arayışlarımız devam ediyor. 2 yıl içinde yeri bulup 75 yataklı olmasını planladığımız hastanenin projesini hazırlamak ve en kısa sürede yapım çalışmalarına başlamak istiyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 2-3 dönümlük bir alana ihtiyacımız var. Arayışlarımız sürüyor" dedi. 
Protokolün imzalanmasının ardından Derneği ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı hayırlı olsun dileklerinde bulundu.