info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Osman Pamukoğlu: Üçü olmadan devlet olmaz!

GEGİYD in düzenlediği "Siyaset günleri" nin ilk panelisti olarak Osman Pamukoğlu konuşma yaptı.

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, hem partisinin il ve merkez ilçe başkanlığının açılışını gerçekleştirmek, hem de Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği nin (GEGİYD) düzenlediği siyaset günleri nin ilk panelisti olarak Tekirdağ a geldi. Pamukoğlu ayağının tozu ile Tekirdağ esnafını gezerek sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından partisinin il ve ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştiren Pamukoğlu, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Seçime hazır olduklarını anlatan Pamukoğlu; "Her şeyden yaka silker hale geldik" dedi. %10 barajının da kaldırılması gerektiğini ifade eden Pamukoğlu, bir çok oyun çöpe gittiğini belirterek, böyle bir durumun demokrasiye ters düştüğünü söyledi.

Burada il ve ilçe yönetimi ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştiren Osman Pamukoğlu, açılışın ardından Tekirdağ GEGİYD tarafından düzenlenen Siyaset Günleri nin ilk konuşmacısı olarak Belediye Kültür Merkezine geçti.

Devletin dolu bir hazinenin yanında, savaşa hazır bir ordu ve adil çalışan insanlardan meydana gelmesi gerektiğine dikkat çeken Pamukoğlu, bu saydıklarından birinin olmaması halinde devletten söz etmenin mümkün olmayacağını kaydetti.

Trakya ya gerçekleştirdiği hiçbir ziyarette halkı bu derece ızdırap içinde görmediğini belirten Pamukoğlu, Türkiye nin dünyada ki 202 devlet arasında ekonomik yolsuzluktan batmada 3. sırada olduğunu söyledi. Pamukoğlu sözlerini şöyle noktaladı; "Bir halk için bundan fazla onur kırıcı birşey olamaz. Biz HEPAR olarak bunu yıkacağız"