info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otomobil Hırsızlığı Şebekesine Operasyon

Kırklareli nin Lüleburgaz İlçesi nde çaldıkları otomobilleri parçalayarak satan 11 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde çaldıkları otomobilleri parçalayarak satan 11 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çaldıkları otomobilleri parçalayarak sattıkları ihbar edilen kişileri izlemeye aldı. Kırklareli'nin Lüleburgaz, Tekirdağ'ın Çorlu ilçeleri ile İstanbul'da takip edilen şüphelilere yönelik geçen pazartesi akşamı eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Lüleburgaz, Çorlu ve İstanbul'da, A.D. (55), kaportacı B.V. (25), oto boyacısı D.K. (22), mekanik ustası S.G. (22), mekanik ustası C.T. (19), oto kaportacıları A.Ç. (40), V.S. (30), H.T. (25), M.T, (55), A.T. (35) ve çalıntı malları piyasaya süren L.Y. (40) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çalıntı 15 otomobil de ele geçirildi.

Çalınan araçların Yıldız Mahallesi'nde bulunan bir depoda parçalandığı, daha sonra sanayi sitelerinde toplatıldığı belirlendi. Şüphelilerin çaldıkları otomobilleri muayeneden geçirterek Lüleburgaz ve İstanbul'da sattıkları öğrenildi.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 4 gün boyunca sorgulanan 11 kişi, işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi. Gözaltına alınan 9 kişi ise Emniyet'teki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Araçları çaldığı belirlenen E.A.'yı (30) arama çalışmaları sürüyor.