info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otopark İnşaatı 1 Aya Kadar Bitiyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 1 milyon 117 bin TL’ye ihalesi yapılan ve BMA İnşaat tarafından yapımı devam eden 100 araç kapasiteli yer altı otoparkı inşaatı tüm hızı ile sürerken, üstlenici firma yetkilisi Hasan Öz, 1 aya kadar çalışmaları tamamlayacaklarını ifade etti.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Güven Sokak’ta yaptırılan 100 araçlık yer altı otoparkında ilk iki kısmın tamamlandığını ve bu hafta içinde 3. kısmın betonunun döküleceğini ve ardından inşaatın toparlanacağını belirten BMA İnşaat yetkilisi Hasan Öz, 1 aya kadar yer altı otoparkının tamamlanacağını kaydetti.
 
İNŞAAT SON EVRESİNDE
 
Yapımı devam eden yer altı otoparkının Atatürk ve Öztrak Caddesi’nden giriş ve çıkışının olacağını kaydeden BMA İnşaat yetkilisi Hasan Öz, “Yer altı otoparkının birinci ve ikinci kısımları tamamlandı. Üçüncü kısmın ise direkleri dikildi ve üzerine demirleri bağlandı. Bu hafta içinde betonu serilecek” ifadesini kullandı.
 
ÜSTÜ DE YAPILACAK
 
Güven Sokak’ta bulunan ağaçların nakli dolayısı ile inşaatın ilk etabında vakit kaybı yaşadıklarını belirten Hasan Öz, ağaçların sökülüp nakil edilmesinin ardından ilk iki kısmı bitirdiklerini ve üçüncü kısmın inşaatına başladıklarını ifade ederek, üçüncü kısmında 10 gün içinde tamamlanacağını ve ardından yerüstü çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarının startını vereceklerini ifade ettiler.
 
ÜSTÜ YEŞİL ALAN OLACAK
 
Güven Sokak’ta yapılacak yer altı otoparkının üstünün özel kaldırım taşları ile kaplandıktan sonra yeşillendirileceğini ve çok güzel bir görünüme kavuşturulacağını ifade eden Belediye yetkilileri ise  “O bölgeyi komple trafiğe kapatacağız. Sadece acil durumlar için bir yol olacak. O yol da yangın vs. gibi acil durumlarda açılacak” bilgisini verdiler.
 
ANDEZİT TAŞ DÖŞENECEK
 
Yer altı otoparkının iki noktadan giriş ve çıkışının olacağını belirten BMA İnşaat yetkilisi Hasan Öz,  “Üçüncü kısmın tamamlanmasının ardından otoparkın giriş ve çıkışlarını yaptıktan sonra içinin şapını atıp, boyasını yapacağız. Otoparkın üzerini ise projeye uygun olarak andezit taşı ile döşeyeceğiz” bilgisini verdi.