info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ötügen Dergisinin Turancı Gençlerinden Tuğlalı Parkta Protesto

Ermenilerin hocalı katliamını unutmayız, unutturmayız

Ötüken dergisi Tekirdağ temsilcisi Hakan Karayürek ‘in yönetimindeki bir grup genç,bundan 24 yıl önce Hocalı’da Ermeniler tarafından katledilenler için,Tekirdağ Tuğlalı parkta bir protesto ve anma programı düzenledi.Bu protesto buluşmasında yapılan basın açıklamasında şu açıklamalara yer verildi. 

“Bugün Hocalı katliamının 24. Yıldönümünü anıyor,24 yıldır topraklarımızı işgal eden ve bunlara göz yumanları lanetliyoruz. Bundan 24 yıl önce,1992 senesinde arkasına Türk düşmanı dünya devletlerini almış olan Ermeniler, Karabağ’ı adım adım, medeni geçinen bütün alemin gözlerinin önünde işgal ederken, Hocalı’ya saldırmış ve 613 soydaşımızı kalleşçe şehit etmiştir.500 kadar Karabağ Türk’ünü ağır yaralı halde ölüme terk eden Ermeniler1275v kandaşımızı esir etmiştir. Tek suçları TÜRK olmak olan bu insanlar, işte bu Moskof beslemesi satılmış Ermeniler tarafından gözleri oyularak, derileri yüzülerek, diri diri toprağa gömülerek soykırıma uğratılmış, kadınların karnı yarılmış, annelerin gözleri önünde çocuklarının uzuvları kesilmiştir. Karabağ’ın işgali esnasında özellikle Şuşa’daki Türklüğün en kıymetli eserlerinin bulunduğu 22 müze, milyonlarca kıymetli kitabın bulunduğu 927 kütüphane, sayısız arkeolojik abide ve türbe, gözü dönmüş katil Ermeniler tarafından talan edilmiştir. Birkaç gün içerisinde, bütün insanlığın, bütün Türk dünyasının gözleri önünde insanlık tarihinin en adi cinayetleri, en rezil tecavüzleri, en hunhar katliamları gerçekleştirilmiş Fakat bütün Türk dünyası sessiz kalmıştır. 

Modern çağ denilen 20. Yüzyılda insanların göz kapayıp kulak tıkadığı ve tarihin en ilkel soykırımlarından birinin sergilendiği Hocalı’da; İnsan Hakları, uluslarası hukuk, barış gibi içi boşaltılmış terimlerin savunuculuğunu yapan Birleşmiş milletler örgütü, bu kavramların sadece Türk olmayanlar için geçerli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Müslümanlıktan dem vuran İran, Ermenilere ikmal yolunu kapatmamış, oluk oluk Türk kanı dökenlere en büyük desteklerden birini vermiştir. Bugün tek Ermeni’nin burnu kanasa dünyayı ayağa kaldıran, İşgalci Ermeni’yi hatırlı misafir gibi besleyen Türklüğün akan kanına pis ayaklarıyla basarak yaşayan Türklüğe diş bileyenleri, siz Türklük sevdalılarına ve aziz şehitlerimize emanet ediyoruz.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin