info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özel Gülerçin Koleji Gençlik Korosu Büyük İlgi Topladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji öğrencileri, okulun müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler öncülüğünde güzel bir konsere imza attı.

Özel Gülerçin Koleji Salonu’nda düzenlenen konserde muhteşem bir performansa imza atan öğrenciler, kendilerini izlemeye gelen velileri adeta büyüledi. Konser öncesinde konuşan Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, “Marifet iltifata tabidir. Öğrencilerimizin yeteneklerini fark eder ve değer verirsek, yarın daha muazzam başarılara imza atarlar” dedi ve konseri izlemeye gelenlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. 
 
Müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler yönetiminde sahneye çıkan koroda, Mertcan Özdaş, Elif Azra Kum, Kaan Akbulut, Gediz Tok, Esra Atasoy, Enes Erbay, Ümmügül Ünlü, Ebru Koç, İlkem Eylül Uygun, Ece Nisa Karaca, Yıldıray Çakır, Ceyhun Nasır, Begüm Altıntaş, Begüm Safran, Semanur Bulut ve Dilara Alışık yer aldı. Farklı ses renkleriyle mükemmel uyumu yakalayan Gülerçin Gençlik Korosu büyük beğeni topladı.
Gesi Bağları’ndan Santa Lucia’ya, Hatırla Sevgili’den J. Krieger Menuet’e kadar çok geniş bir repertuvara sahip olan koro, her kalbe ayrı bir melodi ile dokundu. Ünlü besteciler, farklı yöreler ve çeşitli makamlar minik öğrencilerin seslerinde adeta hayat buldu. Konsere Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Özel Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin, Okul Müdürleri, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.