info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özel Optimed Hastanesi Yöneticileri Antalya’da

Optimed Sağlık Grup Ceo’su Op.Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy İşletme Direktör Yardımcısı Elçin Süleymanoğlu ve Hasta Hizmetleri Direktörü Nurguzel Uçar, Antalya’da Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından 5’incisi düzenlenen ’Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları’na katıldı.

Bu yıl 5.si gerçekleşecek olan 'Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları', sağlık sektörü temsilcilerini buluşturuyor. Sağlık sektöründeki değişim ve yenilikleri değerlendirmek için düzenlenen toplantı ile sektörün sorunlarına, sektörün tüm paydaşlarının bir araya geleceği toplantılarla birlikte ortak çözüm alternatifleri oluşturmak amaçlanıyor.
 
Kurultayın, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, SGK, İl Sağlık Müdürlükleri, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları, Kamu Hastaneleri, Üniversite Hastaneleri üst düzey yöneticileri, sigorta şirketleri ve sağlık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların ileri gelenlerinin bir araya gelmelerine zemin hazırlayacağı kaydedildi.