info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özge Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden halk oyunları öğretmeni Özge Battal (23) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazaya neden olan araç sürücüsü ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
 
Hayatını kaybeden Özge Battal için Otogar Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Battal’ın ailesi, yakınları, öğrencileri ile öğretmen arkadaşları katıldı. Cenazede anne Günnur Battal, kızının 10 Kasım'da doğum günü olduğunu belirterek, “Güzel yavrum, senin 10 Kasım'da doğum gününü kutlayacaktım. Yandım yavrum içim yanıyor” diye feryat eti. Bu sırada acılı anne tabutun üzerinde bulunan çiçeklerin kendisine verilmesi istedi. Çiçekleri alan anne, “Mis kokulu kızım, güzel kızım ben sensiz şimdi ne yapacağım” dedi. Kılınan cenaze namazının ardından Özge Battal’ın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.
 
İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI
 
Kazadan sonra jandarma tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü 20 yaşındaki Erdem S. ise, verdiği ifadenin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şahsın ifadesinde, virajda araç solladığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptığını ve aracın karşı şeride fırladığını söylediği belirtildi.