info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özlem Yemişçi Engelliler Gecesi’ne Katıldı

Çorlu Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen ‘Engelliler Gecesi’ne Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de katıldı.

Çorlu Sakatlar Derneği tarafından Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen, eğlence gecesine ilgi büyüktü. Kaymakam Hulusi Doğan ve eşi Zehra Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Tüfekçi, Sakatlar Derneği Başkanı Suat Yaşa, Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Bilgin Can ve dernek üyeleri aileleri ile katılım gösterdi. Konuklar arasında Çorlu Huzurevi’nden gelen yaşlılar da vardı. 

 
ÖZEL İLGİ GÖSTERDİ
 
Bu anlamlı geceye katılan Milletvekili ve AK Parti Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi, Dernek Başkanı Suat Yaşa başta olmak üzere salondaki engelliler ve aileleriyle yakından ilgilendi. Yemişçi’nin ilgisi karşısında, engelliler ve aileleri çok mutlu oldu. Yemişçi, ”Sakatlar Derneği’nin bana yansıyan sorunları ile yakından ilgileniyorum. Bu gecede bulunmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum” dedi.
 
MÜZİK KOROSU USTALARA TAŞ ÇIKARTTI 
 
Ayrıca gecede Çorlu Sakatlar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, şefleri Özlem Okuducu öncülüğünde sevilen eserleri alkışlar eşliğinde sundu. Salonda bulunan davetliler zaman zaman koroya eşlik etti. Enstrümanları başarıyla çalan amatör müzisyen grup, dinleyicilerinden tam not aldı ve geceye büyük bir renk kattı.
 
TÜMKASDER’DEN GENİŞ KATILIM 
 
TÜMKASDER yönetimi Genel Başkan Murat Çalık da Yönetim Kurulu’ndan oluşan bir heyetle bu anlamlı geceye iştirak etti. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, programda Çorlu Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bilgin Can’a, günün anlam ve önemi nedeniyle seramik bir şilt hediye etti. TÜMKASDER heyeti de Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne engelli arabası hediye etti.