info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pastırma Sıcakları Geliyor

Türkiye yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, hafta başında yerini pastırma yazına bırakıyor.

Türkiye yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, hafta başında yerini pastırma yazına bırakıyor. Hava sıcaklıkları pazartesiden itibaren 12 derece birden artıyor.

Erken gelen kış pazartesi gününden itibaren yurdu terk ediyor.

İstanbul da devam eden sağanak yağmur yarın öğleden sonra Avrupa yakasında hafifleyecek, Anadolu yakasında devam edecek. Yarın sıcaklık 12 derece. Pazar günü hava parçalı bulutlu, salıdan sonra yeniden 20 derecenin üzerine çıkacak, Çarşamba günü sıcaklık 26 dereceyi bulacak.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Marmara da bu gece yağmur Trakya da şiddetlenecek. Kırklareli ye karla karışık yağmur yağabilir. Yarın yağmur Trakya dan çekilirken, İstanbul, Sakarya ve Bursa arasında kuvvetlenecek. Hava yarın daha soğuk, sıcaklık 11-13 derece. Bilecik e karla karışık yağmur, Uludağ a ise kar yağacak. Salıdan sonra hava ısınacak.

İç Anadolu da yarın da hava kapalı, yağmurlu ve soğuk, sıcaklık 11-14 derece. Yarın akşam Sivas-Niğde arasında yağmur kuvvetlenebilir. Pazar günü güneş yeniden görülecek.

Ege kıyıları da yağış olmamasına rağmen çok soğudu, yarın da sıcaklık en fazla 14-16 derece. Rüzgarın hızı biraz düşecek, iç kesimler ise soğuk ve yağmurlu. Kütahya da 7 dereceye inecek sıcaklık, yağışı karla karışık yağmura çevirecek. Salı günü sıcaklık bölgede 10 derece artacak.

Doğu Akdeniz de kuvvetli sağanaklar var, yarın da Adana, Mersin, Hatay ve Kahramanmaraş arasında devam edecek. Antalya da yağmur zayıf, aralıklarla güneş açacak. Güneydoğu da çöl tozları var, hava bulutlu, yağmur Gaziantep-Urfa arasında sürecek.

Doğu Anadolu da hafta sonu Erzurum ve Kars arası hafif yağmurlu. Pazar günü yağmur görülecek kentlere Van da eklenecek. Sıcaklık fazla değişmiyor.

Karadeniz boyunca yarın sağanak yağmur var, batısında hava daha soğuk. Bolu yarın 7 dereceye iniyor, yağış Bolu, Karabük ve Kastamonu arasında karla karışık yağmura dönecek. Ilgaz ve Abant dağlarına kar yağıyor.