info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pazarcı Esnafı Yeni Yerlerini Kurayla Belirledi

Çorlu da perşembe günü kurulan Pazar alanının Çorlu Belediyesi tarafından yıkılarak yeni kapalı pazar yeri yapılana kadar geçici süreyle tezgâh açacak pazarcı esnafı yeni yerlerini kura çekerek belirledi.

Çorlu'da perşembe günü kurulan Pazar alanının Çorlu Belediyesi tarafından yıkılarak yeni kapalı pazar yeri yapılana kadar geçici süreyle tezgâh açacak pazarcı esnafı yeni yerlerini kura çekerek belirledi.
 
Çorlu Belediyesi tarafından yapılacak olan kapalı Pazar alanı projesi kapsamında Pazarcı esnafını mağdur etmemek adına Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası çalışma yaptı. Bayram sonrasında Perşembe günleri gıda, cuma günleri ise tekstil ürünü satan esnaf tezgâh açacak. Perşembe günü açacak olan gıda esnafının İnşaat alanı içinde kalan yerleri dışarıya alınarak pazar tezgâhları çizildi. Çizilerek numara yazılan yerlere tezgâh açacak esnafın belirlenmesi amacı ile Cuma günü Çorlu Şoförler Odası düğün salonunda kura çekimi yapılarak esnafların yerleri belli oldu. Ramazan Bayramı bitimi sonrası ilk Perşembe günü esnaf kendilerine gösterilen yerlere tezgah açacak. Cuma günü ise giyimci esnafı ayni yerlerine tezgah açacak. Çorlu Şoförler Odası Düğün salonunda yapılan yer kura çekiminde toplam 184 esnaf katıldı. Kura çekiminde Çorlu Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Birol Uçar, zabıta personeli ve Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile Pazarcılar hazır bulundu.