info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pazarcı Tezgahında Cinsel Uyarıcı Hap

TEKİRDAĞ’ın Şarköy İlçesi’nde, seyyar pazar tezgahında cinsel uyarıcı hap sattığı belirlenen 59 yaşındaki Mustafa Cebeci’ye 5 bin 900 lira idari para cezası kesildi.

Mürefte Beldesi'nde Jandarma Komutanlığı ekipleri pazarda cinsel uyarıcı hap satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Tezgahlarda inceleme yapan ekipler, Mustafa Cebeci’nin tezgahında 70 kutu geciktirici ve cinsel uyarıcı hap ile 177 paket kaçak sigara satıldığını belirledi.

Jandarma, maliye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucu idari olarak 5 bin 900 lira para cezası kesilen Mustafa Cebeci’nin mallarına da el konuldu. Satış yapamadığı için farklı ürünleri tezgahına koyduğunu savunan Mustafa Cebeci, 30 yıldır pazarcılık yaptığını ifade ederek şunları söyledi:

“Silivri’de oturuyorum, her hafta pazarlarda sergi açıp el feneri, kemer, pil, kaset satıyordum. Benim maliye kaydım, vergi levham var. İşlerim bozulunca depoda olan bu malları elden çıkarmak istedim. Yasak olduğunu bilmiyordum.”

Maliye ve sağlık ekipleri tarafından ceza kesilerek hakkında tutanak tutulan Mustafa Cebeci, daha sonra serbest bırakıldı.