info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polis Memuru Ekip Otosunda İntihar Etti

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru, ekip otosunda seyir halindeyken başına bir el ateş ederek intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay, Tekirdağ’da meydana geldi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, ekip otosunda seyir halindeyken başına bir el ateş ederek intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay, Tekirdağ’da meydana geldi.
 
Tekirdağ Emniyeti Asayiş Şubesi Ağır Suçlar kısmında görevli, evli ve bir çocuk babası Başpolis Memuru Serkan Ö., arkadaşlarıyla ekip otosunda bir olaya gidiyordu. Ekip otosunun arkasında oturan şahıs arkadaşlarıyla bir süre KOAH hastası olan annesinin hastalığı konusunda sohbet ettikten sonra hareket halindeki araçta silahını çıkartarak başına bir el ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Serkan Ö.'ye kan vermek için meslektaşları seferber oldu ancak şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Hastaneye gelen Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz olay hakkında bilgi alırken, hastaneye akın eden polis memurları da gözyaşlarını tutamadı. Serkan Ö.'nün naaşı cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Serkan Ö.'nün tarih bölümü mezunu olduğu, polis olmadan önce de sözleşmeli olarak bir okulda öğretmenlik yaptığı öğrenildi.
Bir süredir annesinin hastalığı nedeniyle zor günler geçirdiği öğrenilen polis memurunun, bu nedenle psikolojisinin bozulduğu kaydedildi.