info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisler Takdirnameyle Ödüllendirildi

Başarılı Polisler Takdirnameyle Ödüllendirildi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, "Polislik mesleği, şartların çetinliğine ve zorlamalarına karşı fedakarca mücadele etmeyi, çaba sarf etmeyi gerektiren ve zaman içinde bu çabaları alışkanlık haline çeviren şerefli bir meslektir" dedi.

Çelikbilek, Polisevi nde düzenlenen törende, Saray ilçesindeki sel felaketinde kaybolan 7 kişinin aranması ve bulunmasında, Kumbağ Beldesi ile Naip ve İnecik köylerindeki aşırı yağışlarda mahsur kalan kişilerin kurtarılmasında, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu nun Tekirdağ a ziyareti esnasındaki güvenlik önlemlerinde fedakarca çalışan 72 polis memurunun, Tekirdağ Valiliği tarafından takdirnameye layık görüldüklerini söyledi.

Polisin görevini yerine getirirken tek amacının hizmet olduğunu ifade eden Çelikbilek, "Polislik mesleği, şartların çetinliğine ve zorlamalarına karşı fedakarca mücadele etmeyi, çaba sarf etmeyi gerektiren ve zaman içinde bu çabaları alışkanlık haline çeviren şerefli bir meslektir" diye konuştu. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek de başarılı polis memurlarını kutladığını bildirdi.

Daha sonra Vali Kemelek, Emniyet Müdürü Çelikbilek ve Jandarma Alay Komutanı Albay Ali İnlek, başarılı 72 polise takdir belgelerini verdi.