info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisten Kaçan Hırsızlar Kaza Yapınca Yakalandı

İstanbul’un Silivri ilçesinde bir fabrikadan kablo çalan hırsızlar, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polisin kovalamacası sırasında elektrik direğine çarpmaları sonucu yakalandı.

Olay, Havuzlar Mahallesi Türkgücü yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul'un Silivri ilçesinde bir fabrikaya giren R.D., A.A., T.D. ve İ.D. buradan çaldıkları kabloları 34 GF 2429 plakalı araca koyarak olay yerinden uzaklaştı. Jandarmanın plakayı tespit etmesi üzerine aracın plakası tüm çevre il ve ilçelere bildirildi.
 
Bunun üzerine Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracı ilçe girişinde beklemeye başladı. Aracın ilçe sınırları içinde Tekirdağ yoluna girmesi üzerine polis, aracın durması için anons yaptı. Ancak dur ihtarına uymayan şahıslar, Havuzlar Mahallesi Türkgücü köyü yoluna girdi. Polisler de kaçmaya çalışan şüphelilerin peşine takıldı. Bu sırada R.D.'nin kullandığı araç virajı alamayınca, elektrik direğine ve daha sonra yolun sağındaki tarlaya girdi. Araçta bulunan zanlılar inerek kaçmaya çalıştıkları sırada polis tarafından yakalandı. Yere yatırılan şahıslar, üzerlerinin aranmasının ardından alınan sağlık raporuyla birlikte emniyet müdürlüğüne getirildi. Araçta ise çalınan kablolar ile çalıntı olduğu belirtilen çok sayıda havlu ele geçirildi. 
 
Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.