info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Proje Tamam, İhalesi Bekleniyor

Çorlu’da eski SSK binasının olduğu yere yapılması planlanan, Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin çalışmalarının hızla devam ettiği, yeni projenin tamamlandı. Yeni Ağız ve Diş Sağlığı merkezi işte böyle olacak.

60 ÜNİTELİK OLACAK
 
Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin, bölgeye rahatlık getireceğini belirten Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ağız ve diş sağlığı merkezinin projesinin tamamlandığını bundan sonraki aşamada ise Bakanlığın ihaleye çıkacağını söyledi.
 
BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ
 
Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi, “Bölgemizde bulunan, kullanılmayan inşaat halindeki eski SSK binasını ağız ve diş sağlığı merkezi olmasıyla ilgili olarak başlattığımız çalışma sonrasında bakanlığımız konu ile ilgili olarak proje aşamasını tamamladı. Proje tesliminin hemen sonrasında ihale yapılacak.”
 
AĞIZ ve Diş Sağlığı merkezi için en uygun yerin burası olduğunu belirten Yemişçi, “Yer buna uygun. Bizlerde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. İnşaatın biran önce başlaması için proje tesliminden hemen sonra ihaleye çıkacaktır.”
 
YAPIMI KISA SÜREDE BİTECEK
 
İhalesinin hemen sonrasında inşaatın başlayacağın belirten Milletvekili Özlem Yemişçi, “ Yeni yapılacak olan Ağız ve Diş sağlığı merkezinin 24 dönüm arazi yapılacağını belirten Yemişçi, “ Mevcut ağız ve diş sağlığı merkezimiz 39 üniteliktir. Yapılacak olan yeni ağız ve diş sağlığı merkezi ise 60 ünitelik olacaktır. Mevcut Ağız diş sağlığı merkezimiz günde bin iki yüz hastaya poliklinik hizmeti vermektedir. Ayda ise bu sayı yirmi dört bin civarındadır. Yeni ağız ve diş sağlığı merkezimiz Çorlu’muza yakışan bir yer olacaktır.”
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
“Yapılacak olan ağız ve diş sağlığı merkezinin projesi gerçekten güzel bir proje olmuş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığımız da gerçekten bu konuda gereğini yaptı. Bakanımız başta olmak üzere tüm bakanlık personeline de teşekkür ediyorum. Bölgemizi için hayırlı ve uğurlu olsun.”