info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

PTT Çorlu Müdürlüğü Yaşlıların Maaşlarını Evine Teslim Ediyor

PTT Çorlu Müdürlüğü, 3 ayda bir maaş alan yaşlı, malul ve sakat vatandaşlara evlerinde maaş ödemesi yapıyor.

PTT Çorlu Müdürlüğü yetkilileri, 75 yaşını dolduran muhtaç, güçsüz ve kimsesiz vatandaşlara aylık bağlanması hakkındaki 2022 sayılı kanuna göre aylık alanlara yapılan ödemelerin PTT işyerlerinde ve konutta ödenmesi işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiğini söylediler. Çorlu da 75 kişinin konutta ödeme hizmetinden yararlandığı, hizmetin sosyal devlet ilkesinin bir gereği olduğu kaydedildi.

2022 nolu yasadan faydalandığını belirten bir kişi ise adlı vatandaş ise, "Ben 87 yaşındaki annemi banka önüne götürmekten kurtuldum. Çok zorluklar çekiyorduk. PTT nin bu uygulamasından çok memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milli Piyango Biletleri PTT den

PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonucunda bütün PTT şubelerinde olduğu gibi Çorlu PTT Müdürlüğü nde de bilet satışlarına başlandı. PTT Çorlu Şubesi nin de artık Milli Piyango Başbayiliği yetkisine sahip olduğu belirtildi. Umudunu talih kuşunun kanadına bağlayan vatandaşların biletlerini Çorlu PTT den alabilecekleri ayrıca önümüzdeki günlerden itibaren bayilerin de toptan biletlerini PTT den temin edebilecekleri kaydedildi.