info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ramazan Bu Yıl da Keyifli Geçecek

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür-sanat etkinlikleri, ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Direklerarası Kumpanya” oyunu ile start alacak.

Ramazan ayının ruhuna uygun nitelik ve nicelikte hazırlanacak programlardan ilki 5 Temmuz’da Çerkezköy Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek programla başlıyor. Çerkezköy Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerle Çerkezköylülerin bir arada birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde Ramazan akşamları geçirmelerini amaçlıyor. 
Ramazan ayının manevi duyguların en yoğun hissedildiği ay olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, "On bir ayın sultanı Ramazan'ın ilçemizde sevgi, dostluk ve huzur içerisinde geçmesi için Belediye olarak elimizdeki tüm imkanları seferber etmeye çalışıyoruz. Ayrıca kültür ve sanat etkinliklerinde huzurlu ve eğlenceli bir Ramazan yaşatmayı hedefliyoruz. Ramazan Ayı'nın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. 
Çerkezköy Amfi Tiyatro’da tiyatro etkinlikleri kapsamında Uğur Böceği Yalçın Özden'in yönetmenliğinde, Suna Yıldızoğlu ve ses sanatçısı Uhde Seçil gibi ünlü sanatçının rol aldığı oyunda tiyatroseverlere eğlenceli dakikalar yaşatacaklarını kaydeden Atilla Can, "Türk Tiyatrosundan örneklerin sunulduğu oyunda, eski bir kumpanyanın sahne önü ve arkası anlatılacak. Geleneksel meddahlar, orta oyunları, düetler, canlı gölge Karagöz ve Hacivat gösterisinden örneklerin yer aldığı oyunda Yalçın Özden ve ekibi unutulmaz bir gün yaşatacaklar. Tiyatro oyunu 6 Temmuz’da Kızılpınar’da, 10 Temmuz’da ise Veliköy’de sahnelenecek" diye konuştu.