info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Recep Palabıyık dan Açıklama

Recep Palabıyık dan Açıklama

28 Ekim 2012 Pazar günü yaptığımız Çocuk Şenliği ile ilgili sizleri bilgilendirmek ve bu konu ile ilgili bundan sonrada neler yapacağımızı paylaşmak istiyoruz. Çınarlı Mahallesinde yaptığımız Çocuk Şenliği 250 çocuk ve 250 büyüğün katılımıyla 500 kişi olarak gerçekleşti.4 saat boyunca Çocukları ve Ailelerini Animasyon ekibi ve Partililerimizden oluşan bir ekiple ağırladık, eğlendirdik.

Çeşitli ikramlarda bulunduk, yaptığımız yiyecek ikramlarının hepsi partililerimizin evlerinde kendi elleriyle yaptığı yiyeceklerdi. Kendi imkanlarımızla Çeşitli hediyeler vermeye çalıştık, çocukları eğlendirmeye çalışırken bizlerde bayağı eğlendik.

Tekirdağ CHP tüm örgütüyle Projede yer aldı, Kadın Kollarımız İkramları hazırladı, Gençlik Kollarımız Şenlik alanının güvenliğini sağladı ve animasyon ekibinde yer aldı, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ve proje ekibimiz’de Şenlik organizasyonu için gerekli Koordinasyonu sağladı .

Biz niye böyle bir şenlik düzenledik amacımız neydi?

Tekirdağ Merkez Çınarlı Mahallesindeki 2 ilköğretim okuluna kayıtlı, Farklı şehirlerden göç etmiş, 5-9 yaş arasındaki öğrencilerin, 400 m2 etkinlik alanı ve kurulacak çadırda, Birlikte oyun oynayarak, kaynaşmalarını ve eğlenmelerini sağlamak.

PROJENİN HEDEFLERİ
Tekirdağ Merkez Çınarlı mahallesindeki farklı şehirlerden göç etmiş çocukları, 28 Ekim 2012 günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında bir araya getirerek, kaynaşmalarını sağlamak. ‘’Çocuklar güzel şeyleri unutmaz’’ düşüncesinden yola çıkarak, toplum içerisinde partimiz ile ilgili olumlu algı oluşturmak. Çocukları ve ailelerini bu etkinlik çerçevesinde bir araya getirmek.(palyaço gösterileri, çeşitli çocuk oyunları vb.) Çocuklara, şenliğimiz süresince oynatacağımız oyunlar, Sunacağımız ikramlar ile paylaşma ve dayanışma duygusunun gelişmesini sağlamak. Bu organizasyon ile partimizin çevrenin takdirini kazanmasını sağlamak ve sosyal projelere verdiği önemi göstermek. Başta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olmak üzere Ulusal Bayramlarımızın coşku içinde kutlanması için çaba sağlamak, Değerli Basın Mensupları; CHP Tekirdağ İl Örgütü olarak Tüm Partililerimizle beraber  bundan sonrada mahallelerimizde Çocuk Şenlikleri yapmaya devam edeceğiz,

Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyoruz.
Recep Palabıyık
CHP Tekirdağ İl Başkanı