info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rekabet vatandaşa yaradı

Çorlu da ikinci bir firmanın açılmasıyla beraber başlayan şehirlerarası taşımacılık rekabeti vatandaşa yaradı.

Her iki firmanın başlattığı rekabet gitgide kızışınca Çorlu-Tekirdağ gidiş geliş fiyatı 2 TL ye düştü.
Çorlu da uzun yıllardan bu yana Çorlu Tekirdağ arasında taşımacılık yapan El Birlik firması, faaliyetini sürdürürken S.S. Yeni Çorlu Kooperatifinin de yaklaşık 6 ay önce hizmete başlamasının ardından rekabet başladı. Çorlu Tekirdağ arasında taşımacılık yapan her iki firmada 5 TL olan fiyatını önce 3 TL ye şimdi ise 1 TL ye düşürdü.
Her iki firmanın başlattığı rekabet sonucu fiyatlar 5 TL den 1 TL ye kadar düşerken, bu rekabetin daha ne kadar süreceği ise merak konusu haline geldi. Şehir içi taşımacılığı fiyatları ile fiyatlarını aynı hale gelen her iki firma Çorlu dan Tekirdağ a vatandaşları 1 TL ye götürüyor. Rekabetin kendilerine yaradığını belirten vatandaşlar ise, "Şehir içinde bir yerden bir yere gitmek için 1 TL veriyoruz ama şimdi bu fiyat Çorlu Tekirdağ arasında da aynı. Bu rekabetin daha ne kadar süreceğini merak ediyoruz.
İkinci bir firmanın açılması nedeniyle rekabet başladı ve fiyatlar dibe vurdu" diye konuştu. Çorlu Tekirdağ arasında günde yaklaşık 2 bin kişinin gidip geldiği öğrenilirken, her iki firmanın da kısa süre içerisinde anlaşıp rekabeti bitirecekleri öğrenildi.