info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Restoranda İçki Servisi Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde bir restoranda garson olarak çalışan Cevdet İnce Akkuş, servisi kapattığı için alkol vermediği müşretiler Levent Erkan ve Kahraman Tutar ile tartıştı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir restoranda garson olarak çalışan Cevdet İnce Akkuş, servisi kapattığı için alkol vermediği müşretiler Levent Erkan ve Kahraman Tutar ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda, garson Akkuş'un bıçakladığı Erkan ve Tutar yaşamını yitirdi. Akkuş ise evinde kanlı gömleğini değiştirirken suç aleti bıçakla yakalandı.

Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki Filiz Restaurant'a giden Levent Erkan ve Kahraman Tutar, gece saat 01. 30'a kadar birlikte yemek yiyip alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kadehlerindeki içkileri biten iki müşteri garson Cevdet İnce Akkuş'tan kendilerine alkol servisi yapmasını istedi. Ancak, garson Akkuş'un geç olduğu ve servisi kapattığı sözleri üzerine Erkan ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akkuş tezgahın üzerindeki ekmek bıçağını alarak önce Levent Erkan'ı karnından bıçakladı ardından da araya girmeye çalışan Kahraman Tutar'ı yaralayıp, kaçtı.

Erkan, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılırken aşırı kan kaybından yolda yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Tutar ise kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından işyerinden kaçarak evine giden Cevdet İnce Akkuş ise üzerindeki kanlı gömleği değiştirirken suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.