info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Resul Çorbacı’dan TÜMKASDER’e Ziyaret

DSP Çorlu Belediye Başkan Adayı Resul Çorbacı ve beraberindeki heyet, TÜMKASDER Genel Merkezi’nde TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık’ı ziyaret etti.

TÜMKASDER Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, DSP Adayı Resul Çorbacı, Çorlu için düşündükleri projeleri anlattı, yönetime gelirse yapacağı çalışmalardan bahsetti. 
 
Çorlu’nun geliştiğini, büyüdüğünü, özellikle sanayi noktasındaki istihdam kapasitesinin Türkiye’nin birçok ilinin potansiyelinden bile daha yukarıda seyrettiğini belirten TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, “Sürekli hareket halinde olan Çorlu’nun dinamik ve enerjik bir yerel yönetim tarafından idare edilmesi en büyük arzumuzdur. Şehirleri hep birlikte yaşıyoruz. Sokaklarında, caddelerinde, bulvarlarında bizler geziyor, şehrin tüm unsurlarını hissediyoruz. Bu bağlamda şehrimizin güzelliklerini, maddi ve manevi donanımlarını bizlere en iyi şekilde hissettirecek bir yönetimin, çok farklı projelerle karşımıza çıkması en büyük arzumuzdur” dedi. 
 
Çalık, “Biz, şehrimizi marka şehir yapacak bir yönetimin işbaşına gelmesinden yanayız. Bu bir demokrasi yarışıdır, sandık yarışıdır. Şehrimizin marka olabilmesi yolunda yola çıkan tüm adaylarımıza TÜMKASDER olarak eşit mesafedeyiz. Hakkaniyetli bir yarış olmasını ve tüm adaylarımıza hak ederek bu yarışta öne geçmelerini, yarışı da hak edenin kazanmasını yürekten diliyoruz. Biz Allah’tan en hayırlısını istiyoruz. Herkesin tercihine saygılıyız ve sonuçta sandıktan kim çıkarsa çıksın, şimdiden kendisini tebrik ediyoruz” diye konuştu.
 
Şehirlerde imar planları yapmak, çöp kaldırmak, kaldırım yapmak gibi işlerin belediyenin rutin görevleri olduğunu belirten DSP Çorlu Belediye Başkan Adayı Resul Çorbacı da, ilkeli bir siyaset düzleminde yola çıktıklarını, plan ve projelerinin hazır olduğunu, Çorlu’yu en güzel noktalara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, “Bizim amacımız Çorlu’nun geleceğine imza atmak” dedi. Çorbacı, beraberindeki heyetle birlikte TÜMKASDER’in Kültür Evini de ziyaret etti. Gördükleri eserler karşısında hayretler içinde kaldıklarını belirterek, “TÜMKASDER’in bu projesi gerçekten mükemmel bir tarih vizyonunu ortaya koymuştur. Ecdadımızın 200 (iki yüz) yıllık eserlerini bizlere kazandıran ve gelecek kuşaklarımıza aktarılması yönünde önemli bir misyon üstlenen TÜMKASDER’de bu işe emek vermiş herkesi tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı. 
 
TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, DSP Çorlu Belediye Başkan Adayı Resul Çorbacı’ya, bu nazik ziyaretlerinden dolayı seramik bir şilt hediye etti.