info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Reyon fareleri yakalandı

Tekirdağ da müşteri olarak girdikleri bir süpermarketin kozmetik reyonundan hırsızlık yapan dört bayan güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Hırsızlıktan onlarca sabıkları bulunan 4 bayanlardan 3 ü tutuklanarak cezaevine kondu.

Tekirdağ Yavuz Mahallesindeki bir süpermarkete müşteri olarak giren 4 bayan dakikalarda rayonlar arasında dolaştıktan sonra kozmetik reyonundan hırsızlık yaparken güvenlik kamerlarına yakalandı. Kameralara yansıyan hırsızlık olayında elindeki çantalara kozmetik ürünlerini dolduran bayanlar hiçbir şey olmamış gibi süpermarketten ayrıldı.

Rahat tavıları ve hırsızlık yaparken bile gülen yüzleri ile adeta kameralara poz veren bayanlar dakikalarca reyonlar arasında dolaştı. Özellikle et reyonlarında fiyat sorarak kalabalığın dağılmasını bekleyen bayanlar kozmetik reyonuna geldiklerinde ise reyondan beğendikleri ürünleri ellerindeki çantaya doldurdu. Bu sırada bayanlar biri de reyonun sonunda diğerlerine gözcülük yaptı. Görüntülerde bayanlardan biri kasada ödeme yaparken diğerleri ise çantalarına doldurdukları ürünler ile süpermartten çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen mağaza görevlileri reyonlardan hırsızlık yapıldığını belirledi.

Hırsızlık olayının ortaya çıkmasının ardından güvenlik kameralarını inceleyen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, görüntülerden bayanların kimliklerini tespit etti. Sabıka dosyaları oldukça kabarık çıkan zanlıların 39 yaşındaki S.B, 48 yaşındaki M.A, 51 yaşındaki S.G ve 45 yaşındaki A.D olduğunu belirledi. Şehir merkezinde geniş çaplı inceleme yapan Asayiş ekipleri kısa sürede zanlıları yakalayarak gözaltına alındı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü nde ifadeleri alınan zanlılardan S.B nin 22, M.A nın 12, S.G nin 14, A.D nin ise 5 farklı hırsızlık ve yankesicilikten sabıkası olduğu ortaya çıktı. Reyonlarda yapılan inceleme de ise zanlıların bin 200 TL değerinde ürün çaldıkları belirlendi.

Tekirdağ Adliyesine sevk edilen hırsızlık zanlısı bayanlardan S.B, M.A, S.G isimli bayanlar tutuklarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu. Hırsızlık sırasında gözcülük yapan A.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.