info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rotary den Müzeye destek

2420. Bölge Dönem Guvernör ü olan ve Tekirdağ Rotary Kulübü nün Asamblesine katılan Nuri Özgür, Tekirdağ müzesinde yer alan eserleri çok beğendiğini ve müzeye güvenlik sistemi alımı için Rotary nin devreye gireceğini söyledi.

Tekirdağ Müzesi ni gezen Guvernör Nuri Özgür, Tekirdağ müzesinde yer alan eserleri çok beğendiğini ve müzeye güvenlik sistemi alımı için Rotary nin devreye gireceğini söyledi.

Tekirdağ ın tarihi evleri ve çeşmelerin restorasyonun yakın zamanda gerçekleşmesi ile şehrin bir Turizm Kenti olabileceğini söyleyen Özgür, Sivil Toplum Kuruluşları nın idareye bu konuda yardımcı olması gerektiğini söyledi.

Rotary nin Sağlık ve Eğitim ile ilgili çok sayıda projesi olduğunu söyleyen Özgür bu yılda 5000 kişiye okuma-yazma eğitimi verileceğini belirtti.

Çocuk felcini tüm dünyadan silmek için Rotary nin bugüne kadar 1 milyar doların üzerinde kaynak yaratıldığını söyleyen Guvernör Nuri Özgür aşılanan kişi sayısında 2 milyara ulaştığını söyledi.

Akşam Ticaret ve Sanayi Odası nda Tekirdağ Rotary Kulübü nün 4.Asamblesine katılan Guvernör Özgür, Kulüp Başkanı Ahmet İpçi den çalışmalar hakkında bilgi aldı.