info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Saadet Partisi Muratlı’ya Çıkarma Yaptı

Saadet Partisi (SP) Muratlı Belediye Başkan Adayı Recep Yavuz, partililerle birlikte çarşı esnafını ziyaret etti.

SP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş ve SP Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Necip Arslan ile beraber ilçeyi karış karış gezen Recep Yavuz, insan merkezli, sosyal süreçli ve farkındalık içeren bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirtti.
 
Cumhuriyetin 91. yılı dolayısıyla 91 projeyle geldiklerini ifade eden SP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan Ateş ise, milli görüş belediyeciliğini Tekirdağ'a taşımak istediklerini kaydetti. Ateş; "Yaşanabilir bir şehir oluşturmak istiyoruz. Şehir politikamızın temeli, geleneğin birikimiyle gelecek arasında sağlam bir bağ kurmaktır. Bir zihniyet dönüşümüne ihtiyaç var. Katılımcı bir yönetim gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
 
Tekirdağ Belediye Başkanlığı'nı kazanması halinde 2. ve 3. olan partilerin adaylarını kendine danışman yapmayı hedeflediğini vurgulayan Arslan Ateş, "Farkındalık zenginliğimizdir. Sosyal politikayı önemsiyoruz. Bu bölgenin ihmal edildiğini, yeni bir soluk ve yeni bir ses gerektiğini görüyoruz. Yeni ses, yeni soluk; milli görüş belediyeciliğinin sesi soluğudur" şeklinde konuştu.