info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ndan Belediyeye Ziyaret

İlimizde yapılacak Türkçe Olimpiyatları ve bir dizi ziyaretler için Tekirdağ’a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

Valilik ziyaretinden sonra  Belediye Binası girişinde Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç  ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan  Müezzinoğlu  Başkan Dalgıç’tan Tekirdağ ve Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. 
 
Yerel yönetimlerin demokrasilerde büyük rol oynadığını  belirten  Müezzinoğlu ”Yerel yönetimler gençler, kadınlar, çocuklar kısacası herkesi kucaklıyor, toplumun mutlu olmasını sağlıyor” dedi. 
 
Ziyaretten onur duyduğunu belirten ve Tekirdağ’ın hızlı gelişen bir il olduğunu söyleyen Başkan Dalgıç “ Büyükşehir’e yaraşır şekilde  hizmetlerimizi düzenli bir şekilde yapıyoruz. Şehrin her yerine hizmet  götürmeye çalışıyoruz” dedi. 
 
Şeref defterini imzalayan  Müezzinoğlu’na  Başkan Dalgıç tarafından günün anısına hediye verildi.
 
Müezzinoğlu’nun ziyaretine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Özen, Av. Nevim kaçar, Sinan Çetiz ve diğer bürokratlar da eşlik etti.