info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlık Spor’un Dayanışma Gecesi Siyasi Arenaya Döndü

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde Sağlıkspor için dayanışma gecesi düzenlendi. Geceye siyasiler büyük katılım gösterince bazı davetliler ayakta kalmak zorunda kaldı.

Salık Mahallesinde bir düğün salonunda gerçekleştirilen geceye AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, AK Parti Marmaracık Belediye Başkanı Ergene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bulut, CHP Velimeşe Belediye Başkanı ve Ergene Belediye Başkan Adayı Rasim Yüksel, DSP Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Akpolat, MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Cebeci, Ergene de bulunan siyasi partilerin İlçe Başkanları ve yönetim kuruları yanı sıra birçok davetli katıldı.
 
Gecede açılış konuşması yapan Sağlıkspor Başkanı Hüseyin Kazan, Sağlıkspor Kulübü'nün 1970-1982 yılına kadar Toprakspor olarak faaliyetini sürdürdüğünü hatırlatarak, "O zamanki zorlukları düşünürsek amatör ligden çekilmiş ve kendi benliğine dönmüştür. Nihayetinde Sağlık Mahallesinde yetişen gençlerimizin talebi üzerine 1992 yılında Sağlık Mahallesi Spor Amatör Lige hazırladık ve kesintisiz 22 yıldan bu yana mücadele etmekteyiz. Kulübümüze yapılan maddi ve manevi desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederim. Ergene ilçemiz yeni belediye oldu, inanıyoruz ki bu vesile ile spora daha fazla yatırımlar yapılacağı beklentimizin bu yönde olduğunu söylemek istiyorum” dedi. 
Dayanışma gecesinde Belediye Başkan adaylarına isimlerinin yazdığı forma ve kara kalem çalışması ile yapılmış portreleri hediye edildi. Sağlıkspor başkanın konuşması ardından belediye başkan adayları söz aldı.
 
Dayanışma gecesinde siyasiler, Sağlıkspor'un ihtiyaçlarının giderilmesi üzerine bağışta bulundu. Gecede, AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bulut karakalem resmine 2 bin ve Ergene ilçesi haritasına toplam 5 bin TL, DSP Ergene Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Akpolat karakalem resmine bin TL, CHP Ergene Belediye Başkan Adayı Rasim Yüksel karakalem resmine 5 bin TL, AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi karakalem resmine 2 bin TL ve MHP Ergene Belediye Başkan Adayı Mehmet Cebeci de karakalem resmine bin TL para vererek bağışta bulundu.