info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sahilde Kaza: 4 Araç Birbirine Girdi

Tekirdağ’da yola çıkmaya çalışan bir otomobile bir başka otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada bacağı kırılan kişi ise uzun süre ambulansın gelmesini bekledi.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Tekirdağ sahil yolu Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında yola çıkmaz isteyen Nurcan Ildız’ın kullandığı içinde Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz’ın bulunduğu Tekirdağ Belediyesi’ne ait 59 AS 452 otomobile, Onur Türkmen idaresindeki 34 ZNN 16 plakalı otomobil çarptı. Daha sonra aynı istikamette giden Refik Eryılmaz idaresindeki 39 NK 124 plaka otomobil ile Mehmet Malkoç idaresindeki 34 BU 3776 plakalı otomobil kazaya karıştı. 4 otomobilin birbirine girdiği kazada sürücü Refik Eryılmaz’ın bacağı kırıldı, yolcu olarak bulunan Lena Malkoç ise başından yaralandı. Bacağı kırılan Eryılmaz uzun süre ambulansın gelmesini bekledi. Ambulansla 2 yaralı Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
 Kazada otomobillerden birinin çarpmanın etkisi ile lastiğinin fırladığı görüldü. Bir süre trafiğe kapanan yol araçlarının kaldırılmasının ardından açıldı.