info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sahte Paracılar Tem de Gözaltına Alındı

Edirne de, sahte para ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 3 kişi, yolculuk yaptıkları otobüsün TEM yolunun Tekirdağ ın Çorlu İlçesi yakınlarında durdurulması sonucu jandarma tarafından gözaltına alındı.

 

Edirne'de, sahte para ile alışveriş yaptıkları iddia edilen 3 kişi, yolculuk yaptıkları otobüsün TEM yolunun Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi yakınlarında durdurulması sonucu jandarma tarafından gözaltına alındı. 
 
Edirne'ye gelen E.Ö., B.E. ve G.Ç., bir marketten sahte 50 lira ile alışveriş yaptı. 3 kişinin marketten ayrılmasının ardından kasiyer, paranın sahte olduğunu anladı ve durumu polise bildirdi. Polis ekipleri işyerindeki güvenlik kamerası kaydından yola çıkarak şüpheli 3 kişinin eşkalini belirledi. Ardından bu 3 kişinin otogara geldiği ve yolcu otobüsü ile İstanbul'a gittikleri belirlendi. Bunun üzerine durum Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Görevli polislerin cep telefonunundan ulaştığı sürücü, otobüsü TEM yolu Çorlu gişeler mevkiinde oluşturulan kontrol noktasında durdurdu. 
 
Otobüsteki bütün yolcular dışarıya çıkartılırken, aranan 3 şüpheli gözaltına alındı. Yaklaşık yarım saat süren bagaj aramasının ardından diğer yolcular otobüse tekrar bindi ve yollarına devam etti. Gözaltına alınan 3 şüpheli, Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturma sürüyor.