info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sahte Tredaş Görevlileri Yakalandı

Kendilerini ‘Elektrik Firması Çalışanı’ olarak tanıtan ve kaçak elektrik kullandıklarını iddia ettikleri ev sahiplerinden para almaya çalışan 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.



Marmara Ereğlisi’nde, kendilerini ‘Elektrik Firması Çalışanı’ olarak tanıtan ve kaçak elektrik kullandıklarını iddia ettikleri ev sahiplerinden para almaya çalışan 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece de tutuklandı.

Marmara Ereğlisi’nde kendilerini Trakya Elektrik Dağıtım A. Ş. TREDAŞ personeli olarak tanıtan ve gittikleri evlerde kaçak elektrik kullanıldığını iddia eden M. B, M. S, Ö.K ve A.T ev sahiplerinden, kaçak elektriğe göz yumacaklarını söyleyip para istedi.

Ancak kullandıkları elektriğin kaçak olmadığını söyleyen ev sahiplerinden bazıları, gelen görevlilerin dolandırıcı olduğunu anlayınca bu kişilerden şüphelenerek jandarmaya ihbar etti.

Gelen jandarma ekipleri M. B, M. S ve Ö. K’yi yakalanıp gözaltına aldı. Diğer şüpheli A.T ise kayıplara karıştı. Yakalanan üç zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaçan zanlının yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.